Wat is de beste manier om Spaans te leren?

Inhoudsopgave

Wat is de beste manier om Spaans te leren?

Stap binnen in de wereld van de Spaanse taal, waar passie, gastvrijheid en ontdekking samenkomen. Ik ben Mariel, en mijn levensmissie is het delen van mijn liefde voor de Spaanse taal met anderen. Met meer dan twee decennia ervaring als docent, verwelkom ik je graag in mijn klas, zowel online als in het prachtige Buenos Aires. Maar voordat we verder gaan, laat me je meenemen op een reis door mijn leven, mijn passies en mijn unieke lesaanpak.

Het voorstel rondje

Mijn naam is Mariel en ik heb een passie voor het onderwijzen van Spaans. Voor mij draait zowel het leren als het onderwijzen van een taal om wederzijdse gastvrijheid: samen lachen, het overwinnen van de plechtigheid van het “ego”, omarmd worden door de vriendelijkheid en de uitdagingen van een vreemde taal. Samen, met geduld, bescheidenheid, humor en tijd ontdekken we succes. Dit geeft mij zoveel vreugde!

Ik heb een passie voor talen, evenals voor natuur, lezen en vrijwilligerswerk voor daklozen in Buenos Aires. Als geboren en getogen inwoner van Buenos Aires, Argentinië, ben ik cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Buenos Aires als Profesora de Letras, gespecialiseerd in het onderwijzen van Spaans als tweede taal. Al meer dan 20 jaar geef ik met veel vreugde en toewijding les. Mijn ervaring omvat het doceren aan de universiteit en het vervullen van de rol van docent en academisch directeur bij Coined in Buenos Aires. Momenteel geef ik privé- en kleine groepslessen Spaans (1-3 personen), zowel online als persoonlijk bij mij thuis in Villa Devoto.

De Spaanse lessen kunnen worden ingepland via Instagram of je kunt telefonisch contact opnemen met het volgende nummer: +54 9 11 3864-2926.

De persoonlijke lessen, die je niet mag missen!

Voor mijn persoonlijke lessen biedt mijn huis niet alleen de typische gastvrijheid van mijn Argentijnse cultuur, maar ook de linguïstische gastvrijheid van iemand die de waarde kent van tijd maken om te leren en tijd erkent als een schat. Mijn studenten komen van over de hele wereld, maar voornamelijk uit de VS en Europa, met Duits, Engels en Nederlands als belangrijkste talen. We delen een liefde voor leren en reizen. Ik vind het altijd leuk om mijn studenten kennis te laten maken met mijn prachtige buurt en wat van zijn interessante geschiedenis te delen.

Nog meer te weten komen over mijn lessen? Klik dan hier en luister het radio programma van de Nederlandse Community in Argentinië.

Profesora Mariel Rótolo is summa cum laude afgestudeerd aan de Letras Universiteit van Buenos Aires en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven van Spaans aan buitenlandse studenten.


Verken de wijk Villa Devoto

Mijn buurt, Villa Devoto, is niet toeristisch, maar het is prachtig. ¡Qué lindo! Het is erg groen, met charmante kleine cafés, restaurants, winkels en wijnhuizen. Het is waar “Porteño” families wonen. Muy “porteño”. Het wordt bewoond door de ziel van het oude Buenos Aires; we behouden nog steeds huizen met tuinen op de ouderwetse manier die de buurt van Palermo al aan de kant van hoge gebouwen heeft verloren. Villa Devoto was in 1890 en 1900 een plek waar “quintas” (oude landhuizen) het platteland verwelkomden aan de rand van de stad. In 1910, toen de festiviteiten van het eeuwfeest van de “Revolución de Mayo” plaatsvonden, is Devoto de plek waar de Prins van Wales kwam om een van de belangrijkste orchideeëncollecties ter wereld te zien en een “asado” had met Presidente Alcorta op de straat Fernández de Enciso.

Ik kijk ernaar uit om je binnenkort online of in Buenos Aires te ontmoeten, in mijn prachtige buurt. Tot dan wens ik je veel succes in je reizen en taalavonturen.

Bron: Mariel, Buenos Aires

Nog meer ontdekken in Buenos Aires? Neem dan een kijkje in de shop of bekijk de socials!

Ontdek meer avonturen

Winkelwagen