Over Readyfortravelling

  

Wie zijn wij? 

Bij Readyfortravelling willen we consumenten zo goed mogelijk informeren voor en tijdens hun reis. Dit doen we door het schrijven van uitgebreide Ebooks gebaseerd op onze eigen ervaringen. Om het plannen van je reis nog makkelijker te maken bevatten de Ebooks verschillende aspecten, zoals: telefoonnummers van taxichauffeurs, een digitale kaart, veel digitale links en nog veel meer. We kwamen op dit idee omdat we merkten dat er zeker wel informatie op internet te vinden is, maar dat de informatie in internet vooral en nergens staat. Dit is onhandig en het kost veel tijd om alle informatie te verzamelen. Readyfortravelling bundelt alle informatie in een Ebook dat uit eigen ervaring is geschreven. Wij hopen dat onze Ebooks je reis compleet maken! 

 

 

    

Ons Team

Een kleine introductie: 

Een kleine introductie over wie ik ben. Ik ben Marijn Blonk en ben de eigenaar van Readyfortravelling. Mijn passie voor reizen heeft ervoor gezorgd dat ik verschillende landen heb ontdekt. Daarnaast haal ik veel energie uit het informeren van mensen en help ik graag bij het plannen van je volgende reis!

 

De wereld rondreizen, nieuwe landen ontdekken en verschillende culturen proeven zijn dingen waar ik veel energie van krijg. Daarnaast is een grote passie van mij marketing en volg ik een managementstudie. Deze passies heb ik weten te combineren en daarom ben ik begonnen met het schrijven van Ebooks over de reizen die ik zelf onderneem. De ervaringen die ik heb opgedaan worden gecombineerd met praktische informatie, wat een complete gids vormt voor jouw reis!

Mijn nummer 1 bestemming: 

Op dit moment is de bestemming die mij het meeste bij blijft ”Mexico”. Mexico is een geweldig land dat zoveel te bieden heeft! Van heerlijk eten tot genieten van de eeuwen oude cultuur. 

Waarom Readyfortravelling?

Klimaatbewust

Alle Ebooks zijn digitaal , hierdoor gebruiken wij geen papier en dat draagt bij aan een beter klimaat.

Alles op één plek

Alle informatie over je bestemming staat in één Ebook, zodat je alles gemakkelijk kan vinden.

Eigen ervaringen

Alle informatie die wij in de Ebooks opnemen is geschreven vanuit onze eigen ervaring.

Travel bucket list

Marijn Blonk

> De stad Petra bezoeken in Jordanie

> De voetbal stad Buenos Aires bezoeken

> Istanbul bezoeken

> Een grote rondreis door de Verenigde Staten

> Een ballon vlucht maken over Cappadocia in Turkey

> Een wandeling maken naar Machu Picchu in Peru
> Een rondreis door Albanie

> De zoutvlaktes in Bolivia bezoeken

> De deelstaat Oaxaca in Mexico bezoeken

Winkelwagen