Fitnessen op de Mexicaanse stranden in de jungle gym

Inhoudsopgave

Fitnessen op de Mexicaanse stranden in de jungle gym

Een gym naast het stralend witte strand en het heldere blauwe water van de Mexicaanse stranden, wie wil dat nu niet? De jungle gym in Tulum biedt de mogelijkheid om jouw droom uit te laten komen. Voor mij was het ieder geval een droom die uitkwam, ik zal iedereen mee willen geven die van fitnessen houdt, bezoek de jungle gym in Tulum!  Maar wat maakt de Jungle Gym Tulum nu zo uniek in vergelijking met een normale gym?

Ontdek de unieke beleving

De unieke beleving begint al bij het betreden van de Jungle Gym in Mexico. De gym kun je namelijk alleen betreden via de parelwitte stranden, wat al een entree op zich is. Als je aankomt bij de Jungle Gym Tulum is het tijd om entree te gaan betalen. Als je betaald hebt kan je de houten tempel betreden. Alle materialen in de gym zijn gemaakt van hout, steen, touw of bamboe. Van dubbels van steen tot houten olympische stangen, bijna alles is gemaakt van natuurlijke producten. Wat een fantastische beleving geeft. Schoenen zijn niet nodig in de jungle gym, je mag namelijk zonder schoenen rondlopen in de gym. Wat een aanrader is, want er ligt alleen maar zand. 

 

De prijzenlijst van de jungle gym 

De jungle gym is vrij prijzig, maar zeker de moeite waard om te bezoeken! Belangrijk om te weten is dat je bij het betalen van de entree alleen kan betalen met dollars en peso’s. 

 

  • Entreekosten (eenmalig): 500 peso*
  • Entreekosten voor vijf sessies: 2000 peso* 
  • Een handdoek huren: 50 peso*

* De prijzen kunnen veranderd zijn!

Benieuwd naar nog meer over Mexico? Neem dan een kijkje in de shop!

Ontdek meer avonturen

Winkelwagen