Uniek overnachten in Amsterdam

Inhoudsopgave

Uniek overnachten in Amsterdam

Wil je Amsterdam op een unieke manier ervaren? Stap dan binnen in de betoverende wereld van Sweets Hotel. Gevestigd in de bruisende hoofdstad, biedt Sweets Hotel een onvergetelijk verblijf in gerenoveerde brugwachtershuisjes, waaronder het iconische Walter Süskindbrug huisje, met een adembenemend uitzicht op de Magere Brug.

Een uniek concept

Sweets Hotel Amsterdam is een innovatief concept dat de historische brugwachtershuisjes van de stad nieuw leven inblaast. Deze huisjes zijn omgetoverd tot comfortabele en stijlvolle accommodaties, perfect voor een onvergetelijk verblijf in Amsterdam. Met Sweets Hotel heb je de unieke kans om te overnachten in een authentiek brugwachtershuisje, zoals het Walter Süskindbrug huisje. Elk huisje is zorgvuldig gerenoveerd en biedt gasten een combinatie van historische charme en moderne voorzieningen.

TIP: Ontbijt is niet inbegrepen, dus zorg zelf voor ontbijt zodat je ’s ochtends nog kan genieten van het prachtige uitzicht tijdens het ontbijt!


Onze ervaring eigen in het brugwachtershuisje

Vol verwachting arriveerden we bij het brugwachtershuisje aan de Amstel en werden meteen betoverd door het prachtige uitzicht. We keken uit op de Magere Brug, die ’s avonds schitterend verlicht was, terwijl de grachten glinsterden onder de voorbijvarende bootjes, wat direct een levendige sfeer creëerde. Binnenin het huisje werden we verwelkomd door een stijlvol en praktisch interieur, met een uitklapbaar bed, een charmante badkamer en een verstelbaar tafeltje. We hadden een heerlijke fles bubbels meegebracht en proostten op deze unieke ervaring in het bruisende Amsterdam. Nadat we ons hadden geïnstalleerd, maakten we een wandeling door de buurt en genoten van een hapje bij Oocker Amsterdam. Aangezien ons verblijf slechts één nacht duurde, keerden we na de heerlijke hapjes en wijntjes terug naar het huisje. We genoten van een lange avond vol gesprekken en bewonderden het uitzicht op de Magere Brug. Na een rustgevende nacht ontwaakten we en genoten we van ons ontbijt op bed, voordat we ons bed weer inklapten. Deze fantastische ervaring is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een unieke overnachting in Amsterdam!


Verken de buurt en geniet van het uitzicht

Een verblijf bij Sweets Hotel biedt een adembenemend uitzicht op de Magere Brug, die ’s avonds verlicht is, maar ook een kans om de levendige buurt te verkennen. Gelegen aan de prachtige Amstel rivier, biedt de historische brug een schilderachtig decor voor je verblijf in Amsterdam, terwijl je op loopafstand van de bruisende binnenstad bent, waar je tal van restaurants, cafés en bezienswaardigheden kunt ontdekken.

TIP: Iets te vieren of je partner verrassen? Laat je huisje versieren door Sweets Hotels!


Boek jouw verblijf bij Sweets Hotel

Wil je genieten van een unieke overnachting in Amsterdam met uitzicht op de Magere Brug? Boek dan nu jouw verblijf bij Sweets Hotel en ervaar de charme van een brugwachtershuisje in het hart van de stad.


Nog meer ontdekken in Amsterdam? Neem dan een kijkje in de shop!

Ontdek meer avonturen

Winkelwagen